11/20/2013

Tallers de Nadal i decoració de la llar

Benvolguts pares i mares, 

S'apropa Nadal i ja va arribant l'hora de posar ben guapa la llar!

Cada any l'AMPA de la llar d'infants organitza diferents activitats per celebrar el Nadal amb els nens i nenes de la llar. Una d'aquestes activitats és la decoració i els tallers de Nadal. Aquesta activitat consisteix en veure'ns una estoneta a la llar, tant els nens i les nenes de la llar com la seva família, per fer diferents manualitats que serviran per decorar la llar i per fabricar-se el propi pal de tió i fanalet de Reis. A continuació us passem la informació d'aquests tallers de Nadal:

TALLERS DE NADAL I DECORACIÓ DE LA LLAR
Dia: dissabte, 30 de noviembre Hora: de 10h a 12h 
Lloc: Llar d’infants 

Per fer els fanalets per als nens i nenes necessitarem ampolles d'1,5 litres tallades per la meitat (aproximadament). Durant aquests dies trobareu a la llar d'infants una caixa per anar-les dipositant. A part de les ampolles no cal portar cap altre tipus de material, només moltes ganes de passar-s’ho bé i de donar un cop de mà per a que els nostres fills puguin gaudir d’una llar ben nadalenca. L’AMPA es farà càrrec de tot el material necessari. 

No hi podeu faltar! Us hi esperem!

Nota: si coneixeu d'alguna família que té correu electrònic i no rep els nostres emails ens ho podeu dir a través de qualsevol dels mitjans de comunicació que tenim (bústia de la llar, correu electrònic, membre de l'AMPA).


EDITAT (fotos!!!):





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada