11/29/2013

Calendaris 2014

Hola pares i mares,

Ja podeu demanar els calendaris 2014 del vostre fill/a!

Cada any l'AMPA fa uns calendaris amb els nens de la llar per vendre als pares. Els nens i nenes han quedat guapíssims i guapíssimes, així que aquests calendaris poden ser un bon detall de Nadal per a la família.

Com altres vegades, els diners aconseguits de la venda d'aquests calendaris aniran destinats exclussivament a les activitats que s'organitzen per als nens i nenes de la llar durant el curs.

Podeu demanar els calendaris del 27 de novembre al 5 de desembre. Només heu de ficar dins d'un sobre els diners i escriure a fora el nom del fill/a, classe, número de calendaris que demaneu i un telèfon de contacte. Aquest sobre l'heu de deixar en una caixa que tenim a l'oficina de la llar d'infants i la setmana del 16 de desembre podreu recollir els vostres calendaris a la mateixa llar (més endavant us informarem dels dies i hora de recollida).

IMPORTANT: si no demaneu durant aquestes dates els vostres calendaris no us els podrem oferir.

A sota veureu una petita foto dels calendaris per a que veieu com seran. Són calendaris grans, d'amplada fan gairebé com un A4 i de llargada una mica més que un A3.

Preu calendaris: 3 euros/unitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada