2/21/2014

Anem de carnestoltes!

El 8 DE MARÇ, l’AMPA de la llar d’infants torna a participar en la rua de carnestoltes de Caldes de Malavella organitzant una comparsa. En vols formar part? Aquest any anirem de PIRATES. Hem penjat a l’entrada de la llar el model de la disfressa, que serà el mateix tant per als nens com per als adults. A sota de la disfressa caldrà portar una samarreta o similar de color blanc. Us recomanem comprar als nens una samarreta blanca gran per posar per sobre de l’abric.
Poden formar part de la comparsa tant els nens i nenes de la llar com els seus familiars (pares, mares, germans,…).

Per ajudar-vos a fer les disfresses es farà un TALLER el DIVENDRES 28 de febrer de 18h a 20h, a la llar d’infants. En aquest taller trobareu tot el material necessari per fer les disfresses i us ajudarem a crear-les. Podeu venir amb nens. No cal pagar res.
 
En el cas que no pugueu assistir al taller, durant la setmana del 3 al 7 de març, podeu passar a buscar a la llar (preguntar a Dolors) el material necessari per fer les disfresses a casa.

Teniu temps fins al proper dimecres 26 de Febrer per a inscriure-us a la comparsa, anotant les vostres dades al llistat que hem penjat al costat de la disfressa que hi ha a l’entrada de la llar.


Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte personalment amb qualsevol membre de l’AMPA o enviar-nos un correu electrònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada