4/16/2013

Noves taxes per al curs 2013/14



El dia 25.03.2013 l’Ajuntament va aprovar provisionalment la modificació de les taxes del servei de Llar d’infants per al curs 2013-2014.

Prèviament, l’AMPA va ser informada per la regidora d’Ensenyament de la proposta de l’equip de Govern per al curs vinent (quota mensual única  de 149€). Posteriorment, un regidor a l’oposició de la PIC va assistir a una reunió de l’AMPA per exposar-nos la seva proposta (quota mensual de 130€ + 1€/dia pel servei de menjador-migdia pels nens/es que romanen a la Llar de les 12h a 15h a diferència dels que no l’utilitzen).

En la sessió del ple de 25.03.2013, la PIC, ERC i ICV-EUiA van votar de forma consensuada a favor de la proposta de la PIC. No obstant, amb els vots de CiU i del regidor del PSC i l’abstenció de la regidora a l’oposició del PP va ser aprovada la proposta de l’equip de Govern. Per tant la taxa es torna a apujar.

Per altra part, en relació amb l’esmena que va presentar la PIC per reduir un 50% la taxa pel segon germà/na, hi van votar en contra CiU, el regidor del PSC i es va abstenir la regidora a l’oposició del PP, per la qual cosa tampoc es va aprovar. Aquest descompte s’ha fixat en un 10%.

La Junta de l’AMPA considera que la proposta de reduir la taxa a 130€ +1€/dia pel servei de migdia és més beneficiosa per a les famílies usuàries del servei de Llar d’infants, tot i que es congratula que l’equip de Govern hagi suprimit els copagaments d’1€ de migdia i de permanència de tarda, tal com havíem vingut reivindicant.

Per al vostre coneixement, l’aprovació provisional es va publicar al BOP de Girona de 10.04.2013 i hi ha un termini de 30 dies per presentar reclamacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada